PLS denmark, House of plants blev dannet i 2012 som følge af en sammenlægning af firmaerne Plante export Scandinavia ApS og PLS Planter-Logistik-Service.

 

Plante export Scandinavia blev grundlagt i 1992 og har siden starten handlet på det skandinaviske marked og har i dag et meget stort kendskab til handel og ordrebehandling til norden.

 

De 2 firmaer har siden 2010 arbejdet tæt sammen med import af planter fra Italien og videre salg til Skandinavien så det var et naturligt skridt i samarbejdet at lægge firmaerne sammen.

 

Salgspersonalet hos PLS denmark har mange års erfaring med salg af planter, din sikkerhed for et højt fagligt niveau.

 

PLS denmark har hovedkontor på Fyn – hjertet for den danske potteplante produktion. Den centrale beliggenhed kombineret med medarbejdernes mangeårige eksporterfaring gør det muligt for os at virke som et effektivt, seriøst og præcist bindeled mellem producenter og vore kunder – altid med et ajourført sortiment med nyheder og sæson aktuelle varer.

 

PLS denmark, House of plants nøgle ord er markedskendskab, kvalitet, troværdighed og tillid. Vor stab af ansvarsbevidste medarbejdere sørger til stadighed for at vi kan yde vore kunder en optimal service med daglige leveringer til aftalt tid.

 

Log på

Glemt din adgangskode?

vores hold

Kontakt- Personer

se alle kontaktpersoner